Het Stadstrand

Het stadsstrand is dé uitkomst voor al uw zakelijke festivals, personeelsfeesten of congressen. Het stadsstrand vormt met een oppervlakte van 2500 m2 een groot gedeelte van Beachy. Op het strand bevindt zich de Golfbar, de Wijnbar, Tikibar, Restaurant, Trailer, Podium en de Cocktailbar. Met de creatieve en speelse aankleding heeft deze area een ongedwongen en gezellige sfeer.

De Golfbar

Heb je een lezing, meeting of presentatie? De Golfbar vormt voor jou de perfecte locatie. De Golfbar is een authentieke en gezellige ruimte, dat beschikt over een ruime bar en een zeer goed geluid- en lichtsysteem. De houten vloer in de ruimte zorgt voor een goede akoestiek en geeft de ruimte een beachy look.

De Wijnbar

Deze sfeervolle, roze ruimte geeft een speelse maar ook een chique uitstraling. Met een oppervlakte van 90m2 vormt dit een heerlijke plek voor diners, borrels en workshops. De prachtige roze zaal verleent zich ook perfect voor commercials en productpresentaties. De ruimte beschikt over een exclusieve bar en geeft toegang tot het buitenterras.

De Tikibar

De Tikibar bevindt zich midden op het strand van het Beachy. Met je voeten in het zand en een Mexicaans biertje in je hand maakt dit het de ultieme locatie voor personeelsfeesten of andere outdoor evenementen. De area brengt een ongedwongen sfeer met zich mee en geeft je het gevoel alsof je op Hawaii waant.

De Trailer

De mysterieuze trailer is goed voor ±50 personen. De perfecte plek voor een intieme lezing, karaoke, photo booth, silent disco of als secret area.

De Cocktailbar

De kleurrijke containerbar is ideaal voor een bedrijfsborrel of dient perfect als break-out ruimte. De cocktailbar bevindt zich op het strand van Beachy. Door de centrale ligging kent de cocktailbar verschillende uitvergroot mogelijkheden en zijn de opties voor deze ruimte breed wat betreft de oppervlakte en capaciteit.

Verbreed je beleving

Naast de diverse in- en outdoor ruimtes beschikt Beachy ook over een extra inzetbaar terrein van 3.000m2 dat ingezet kan worden bij grote evenementen als een extra area. Dit verhoogt de capaciteit met maar liefst 3.000 bezoekers! Beachy beschikt over mobiele barren en een creatief team die deze area geheel naar eigen smaak kunnen inrichten.

Extra’s;
⮚ Stretchtent
⮚ Professionele keuken
⮚ Eigen Parking

Chat openen